Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
F1 FER

Αλλαγές στο προσωπικό της Ferrari φέρνει το 2018

Στο Maranello ο πρώτος και μοναδικός στόχος για το 2018 είναι ο Παγκόσμιος τίτλος στην F1. Στα πλαίσια λοιπόν του στόχου αυτού ήρθαν αλλαγές στο προσωπικό που θα δουλέψουν μόνο για αυτό το κομμάτι. Το αν η Ferrari μπορεί να πάρει τα σκήπτρα από τη Mercedes θα φανεί μέσα στη χρονιά αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο.

 

Η θρυλική ιταλική ομάδα ξεκινάει την αναζήτηση ενός παγκόσμιου τίτλου που έχει να τον κερδίσει από το 2007 με τον Kimi Raikkonen. Έτσι ο Diego Ioverno από Αθλητικός Διευθυντής μεταφέρθηκε στο τμήμα αγώνων και ο μηχανικός Dave Greenwood επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να πάρει θέση στο Manor WEC.

 

f1

 

Ο πρώην μηχανικός της Toro Rosso Marco Matassa θα ενισχύσει τη Scuderia αναλαμβάνοντας διεύθυνση των οδηγών της Ακαδημίας. Τη θέση του Ioverno αναλαμβάνει ο Jock Clear, ενώ στο τμήμα του κινητήρα τον πρώτο λόγο θα έχουν ο Guido Di Paola και ο Lucio Calogero. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Scuderia Ferrari με την ονομασία Tipo 669 θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου, μόλις τέσσερις ημέρες πριν τις πρώτες δοκιμές της σεζόν στη Βαρκελώνη.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.