Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
F1 ALFA

Η Alfa Romeo στην F1 από την επόμενη χρονιά

Η είδηση ότι η Alfa Romeo ήθελε να μπει στο μαγικό κόσμο της F1, υπήρχε εδώ και καιρό. Τώρα όμως επιβεβαιώθηκε και επίσημα κλείνοντας συμφωνία με τη Sauber αλλά και έχοντας πάντα στο πλευρό της τη Ferrari. Από τη νέα χρονιά τα μονοθέσια της Sauber θα έχουν τα λογότυπα της Alfa Romeo και φυσικά τους κινητήρες της Ferrari.

 

O επικεφαλής της FCA, Sergio Marchionne δήλωσε “Αυτή η συμφωνία με την ομάδα της Sauber αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην αναμόρφωση της Alfa Romeo, η οποία θα επιστρέψει στη Formula 1 μετά από απουσία 30 και πλέον ετών. Έτσι η Alfa Romeo, μια μάρκα που συνέβαλε στη διαμόρφωση της ιστορίας του σπορ, επιστρέφει”.

 

Από την πλευρά της Sauber όλοι δηλώνουν πανευτυχείς για τη νέα συμφωνία με την Alfa Romeo, με τον πρόεδρό της, Pascal Picci, να δηλώνει “Η Alfa Romeo έχει μια μακρά ιστορία στα Grand Prix και είμαστε πολύ υπερήφανοι που αυτή η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία επέλεξε να συνεργαστεί μαζί μας για την επιστροφή της στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού”.

 

Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Charles Lecrec θα καταλαμβάνει τη μία θέση των οδηγών της ομάδας, ενώ η δεύτερη είναι ανοιχτή ανάμεσα στους Marcus Ericsson και Antonio Giovinazzi.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.