Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
X2

BMW X2 από 33.200€

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της BMW στη χώρα μας ανακοίνωσε ότι η νέα X2 είναι διαθέσιμη προς παραγγελία με τιμές που κυμαίνονται από 42.300€ έως 52.900€ ανάλογα την έκδοση. Η βασική έκδοση αποτελείται από τον κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρων με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 140 ίππους και την τιμή να ορίζεται στα 33.200€. Επιπλέον υπάρχει και ο κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 192 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 28,5 κιλά, με την τιμή να ορίζεται στα 42.300€.

 

Στον εξοπλισμό της βασικής έκδοση περιλαμβάνονται σπορ δερμάτινο τιμόνι με πολλαπλές λειτουργίες, σύστημα multimedia iDrive με έγχρωμη οθόνη μεγέθους 6,5”, προβολείς ομίχλης, ένδειξη πίεσης ελαστικών, σύστημα εκκίνησης χωρίς χρήση κλειδιού, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων στον πίνακα οργάνων, ηχοσύστημα με 6 ηχεία, αισθητήρες βροχής και φώτων, προγράμματα Οδήγησης (ECO Pro, Comfort, Sport), σύστημα ανοικτής ακρόασης Bluetooth, θύρα USB, κλήση έκτακτης ανάγκης και ζάντες Αλουμινίου μεγέθους 17”.

 

bmw

 

Εκτός όμως από τον κινητήρα βενζίνης υπάρχει και η έκδοση πετρελαίου με τον κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να είναι σε τρεις εκδόσεις 150, 192 και 228 ίππους, με τις τιμές να ανέρχονται σε 40.900€, 51.700€ και 52.900€ αντίστοιχα. Τέλος, στον επιπλέον εξοπλισμό προσφέρονται αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, μεταλλικό χρώμα, διζωνικός κλιματισμός, Cruise Control, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών και ράγες οροφής.

 

Δείτε ΕΔΩ τις τιμές της νέας BMW X2

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.