Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
tatoi 1

Οι συμμετοχές του Αγώνα Ταχύτητας Αυτοκινήτων

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες των οργανωτών, για τον αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων του Τατοΐου, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017. Με την επίβλεψη της ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ, οι συστοιχίες των χιλιάδων ελαστικών, τα οποία ορίζουν την πίστα, βάφονται στα χρώματα που θα προσελκύουν εύκολα το μάτι των οδηγών, ώστε η προσπάθειά τους να επικεντρώνεται στην ταχύτητά τους, προς ευχαρίστηση των θεατών.

 

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, ώστε να λύνει τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται ακαριαία με στόχο την επιτυχία του αγώνα ο οποίος αναβιώνει μετά από 35 χρόνια, αποδεικνύοντας ότι η θέληση νικά κάθε εμπόδιο. Οι δημοσιογράφοι και κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια, έχουν προγραμματίσει τις μεταδόσεις τους, με κορυφαία την ΕΡΤ η οποία θα μεταδώσει τον αγώνα απευθείας την Κυριακή από τις 12:30 ως τις 14:00.

 

Οι χορηγοί οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά στην υλοποίηση της αναβίωσης του θρυλικού αγώνα ταχύτητας στο Τατόι, με κορυφαία την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, νιώθουν πλέον τον παλμό των χιλιάδων θεατών που θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία και την αδρεναλίνη του αγώνα και τις δονήσεις ενέργειας των 70 αθλητών και των ομάδων τους που θα απελευθερώσουν χιλιάδες άλογα στην πίστα. Η συμμετοχή ήταν τέτοια ώστε αναβλήθηκαν άλλες υποχρεώσεις και αγώνες των οδηγών σε όλη την Ελλάδα.

 

Οι θεατές μπορούν να φτάσουν στο Τατόι, είτε με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, είτε με ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία θα παρκάρουν δωρεάν μέσα στο αεροδρόμιο. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσα από το viva.gr και με έκπτωση 20% στα απλά. Οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από 5€ για φοιτητές και μαθητές, πηγαίνουν στα 10€ για τα απλά και 15 ευρώ για τα εισιτήρια στην εξέδρα της μεγάλης ευθείας. Όλα τα παιδιά έως και 12 ετών, τα ΑΜΕΑ και οι άνεργοι με επίδειξη θεωρημένης κάρτας, έχουν δωρεάν είσοδο. Δωρεάν είσοδο έχουν και όλοι οι δημοσιογράφοι μέλη των δημοσιογραφικών ενώσεων ΕΣΗΕΑ – ΕΠΗΕΑ.

 

Δείτε ΕΔΩ τις συμμετοχές του Αγώνα Ταχύτητας Αυτοκινήτων

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.