Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
andru

Ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης στα Crankworx

 

Για τους τελευταίους διεθνείς αγώνες του μίλησε στο sport-chicas.gr o Κωνσταντίνος Ανδριώτης.

 

Ο Χαλκιδαίος πρωταθλητής μας στο Downhill τόνισε χαρακτηριστικά:


"Μετά από τις καλές εμφανίσεις μου στα πανευρωπαϊκά της Γερμανίας ,ήταν σειρά για τα crankworx ,το μεγαλύτερο φεστιβάλ με διαφορά event -αγωνίσματα .


Το πρώτο έγινε στο Ινζμπρουκ (Αυστρία ) και είχε πολλά μεγάλα ονόματα από το παγκόσμιο κύπελλο .Η πρώτη μέρα δεν πήγε και τόσο καλά γιατί έχασα την προπόνηση από δικό μου λάθος παρ' όλα αυτά τη δεύτερη κατάφερα να κάνω κάποιες καταβάσεις.

 

ena

 

Η πίστα είχε αργήσει να παίρνει μορφή, βρήκα κάποιες καλές γραμμές ,παρόλα αυτά δεν είχα βρει το ρυθμό μου και η πίστα είχε αρκετά σημεία έπρεπε να δουλέψω. Τελικά στην τελευταία μέρα βρήκα τη ροή μου αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να κάνω προπόνηση.

 

dyo

 

Έτσι μετά από δυο καταβάσεις και και αφού είδα σημάδια κούρασης αποφάσισα να κρατήσω δυνάμεις για τον τελικό. Ο τελικός ήταν αρκετά καλός ωστόσο και λόγω ελλιπούς προπόνησης δεν πίεσα αρκετά. Έμεινα όμως ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα μου και έχοντας περάσει αρκετά μεγάλα ονόματα τερμάτισα στη 33 θέση μόλις 10 δευτερόλεπτα από την 1η θέση.

 

tria

 

Ο 2ος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο crankworx les gets (Γαλλία ) ,σε πρώην πίστα του παγκόσμιου. Ο αγώνας έμοιαζε με παγκόσμιο αφού όλοι σχεδόν ήταν εκεί. Η πίστα ήταν πολύ γρήγορη στη αρχή με ταχύτητες 80 km/h και στο τέλος τεχνική και απότομη με ρίζες. Ένιωσα πολύ καλά από την πρώτη μέρα ,και σε αυτό με βοήθησε και η οδήγηση μαζί με μεγάλα ονόματα. Παρ' όλα αυτά στο τελικό run πίεσα παραπάνω και σε μια στροφή έσκασα το λάστιχο σε μια γωνία ασφάλτου. Έτσι τελείωσε ο αγώνας για εμένα, ενθαρρυντικό είναι όμως ότι στο πρώτο split ο χρόνος μου ήταν 1:07 μόλις 1 sec πίσω από τον πρώτο.

Ο τελευταίος αγώνας έγινε στο val di sole (Ιταλία ) στην πιο δύσκολη πίστα του παγκόσμιου. Την πρώτη μέρα έβρεξε και αυτό έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για το πρωινό group Β στο οποίο και βρισκόμουν .
Να σημειωθεί ότι το 2011 όταν είχε βρέξει σχεδόν κανείς δεν πήγε στη προπόνηση ,από τότε δεν έχει βρέξει στον αγώνα.

 

te


Τελικά έκανα 4 καταβάσεις και απόφασισα να μην πιέσω και να ρισκάρω βλέποντας πολλά άτομα να πέφτουν, ακόμα και έτσι όμως ήταν δύσκολο και να κατέβεις .Ο καιρός τελικά δεν έφτιαξε και την δεύτερη μέρα με πολύ βροχή το βράδυ πάλι η πίστα ήταν βρεγμένη. Το πρωί έτσι έπρεπε να πιέσω όσο μπορώ. Στον προκριματικό άρχισε να βρέχει την ώρα που μπήκαν οι πρώτοι αναβάτες.

 

Στο τέλος όπου ήμουνα εγώ η πίστα είχε αλλάξει εντελώς με μεγάλα λούκια, τρύπες και πολύ βαθιά λάσπη από τα περάσματα των πρώτων. Η βροχή είχε σταματήσει και έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα αφού η λάσπη κολλούσε στα ελαστικά και δεν τα άφηνε να καθαρίσουν. Η πίστα έμοιαζε απροσπέλαστη. Πολλοί αθλητές δεν κατάφεραν να προκριθούν (μέσα σε αυτούς και εγώ) στους πρώτους 60 χρόνους".

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.