Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
aeka

Οδηγίες της ΑΕΚ στους οπαδούς που έχουν ταξιδέψει στη Βιέννη

 

Ανακοίνωση με την οποία συστήνει στους οπαδούς της να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί της «Ένωσης» θα βρεθούν σήμερα στο «Ερνστ Χάπελ» για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλησαν να δώσουν οδηγίες ώστε να μην συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο.

 

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα παρακάτω:

 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που έχουν ταξιδέψει στη Βιέννη για τον αποψινό αγώνα με την Αούστρια, ότι το σημείο συγκέντρωσης των Ελλήνων οπαδών με προορισμό το «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» θα είναι η πλατεία Schwedenplatz στο κέντρο της Βιέννης. Από εκεί στις 4.30 μ.μ. (τοπική ώρα) θα γίνει η μετάβαση στο γήπεδο με τη γραμμή U3 του μετρό και συνοδεία της αυστριακής αστυνομίας οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα οδηγηθούν στο γήπεδο.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους συμμόρφωση με τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας τόσο για την ασφαλή τους μετάβαση στο γήπεδο όσο και για την αποφυγή του οποιουδήποτε απευκταίου προβλήματος θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας.

 

Παρακαλείσθε και στη διάρκεια του αγώνα να επιδείξετε την ίδια υποδειγματική συμπεριφορά, όπως σε όλους τους εφετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας, σεβόμενοι απόλυτα τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA, προκειμένου όλοι μαζί στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση της ΑΕΚ». 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.